Συλλέγοντας πρώτες ύλες από το θερμοκήπιο οι μαθητές/τριες του ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας φτιάχνουν γευστικότατη σπανακόπιτα.

Οι μαθητές του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, συνδυάζοντας δύο μαθήματα, τη Βιολογική Γεωργία και την Τεχνολογία Τροφίμων, συνέλεξαν από το θερμοκήπιο του σχολείου μας κάποιες βασικές πρώτες ύλες όπως σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι και άνηθο που καλλιεργήθηκαν με καθαρά βιολογικό τρόπο. Στη συνέχεια και με την καθοδήγηση της γεωπόνου κας Αρετής Γκαβάνη, πέρασαν στο στάδιο της μεταποίησης των προϊόντων αυτών, φτιάχνοντας μια γευστικότατη σπανακόπιτα. Έτσι, εντελώς βιωματικά, έκαναν πράξη τη θεωρία τους και διασκέδασαν με την όλη διαδικασία.