Έπαινοι στην “4η Θεατρική Άνοιξη” για το θεατρικό έργο “6+1 ιδέες”

Με την εκδήλωση απονομής των επαίνων και βραβείων στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ολοκληρώθηκε και επίσημα φέτος η «4η Θεατρική Άνοιξη» εφήβων Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας, που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές της θεατρικής ομάδας του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής Βεροίας Ιωαννίδου Παναγιώτα, Ψαρά Ελένη και Κουτσαντάς Πολύκαρπος  αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τους μαθητές που έλαβαν μέρος στο θεατρικό “6+1 ιδέες” για τους επαίνους που απέσπασαν στην απονομή της 4ης Θεατρικής Άνοιξης :  “VIDEO ART” και “ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ”.

Τη σκηνοθεσία, τη σκηνογραφική και την ενδυματολογική επιμέλεια της θεατρικής παράστασης ανέλαβαν οι εκπαιδευτικοί: Χαρά Αξούριστου, Κατερίνα Τότσκα και Αριστοτέλης Παπαγεωργίου του 5ου Λυκείου Βέροιας. Συνέπραξαν οι συνάδελφοι του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Βέροιας: Παναγιώτα Ιωαννίδου, Ελένη Ψαρά και Πολύκαρπος κουτσαντάς. Στη μουσική επένδυση της παράστασης συνέβαλαν ο Συμεών Καραγαβριηλίδης και ο Βασίλης Καραγαβριηλίδης με την κιθάρα του.  Στη ρύθμιση του ήχου ήταν ο Σωτήρης Πανταζής. Τις χορογραφίες επιμελήθηκε η Θάλεια Καραγιάννη. Στην παρουσίαση αξιοποιήθηκε φωτογραφικό υλικό από το Free Rider.